Τρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής

Παραγγελίες:

Τις παραγγελίες σας μπορούμε να τις παραλάβουμε με τρεις ( 3 ) διαφορετικούς τρόπους.

1. Προχωρώντας σε αγορά μέσω τις ιστοσελίδας μας www.tennis-land.gr

2. Τηλεφωνικώς στα τηλέφωνα επικοινωνίας με το Tennis Land

3. Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.tennis-land.gr

Έξοδα Αποστολής:

Tα έξοδα αποστολής για παραγγελίες εντός Ελλάδος είναι 5 ευρώ αν η παραγγελία σας είναι μέχρι 59,99 ευρώ , ενώ από 60 ευρώ και άνω η αποστολή είναι δωρεάν.

Για παραγγελίες χονδρικής δωρεάν αποστολή γίνεται σε παραγγελίες άνω των 100 ευρώ.

Εξαιρούνται τα ογκώδη αντικείμενα για τα οποία θα υπάρχει ενημέρωση από εμάς για τους δυνατούς τρόπους αποστολής και χρέωσης 

Χρόνος Παράδοσης :

Εάν η παραγγελία σας δοθεί μέχρι τις μια ( 13.00 ) το μεσημέρι, και τα προϊόντα που ζητάτε υπάρχουν στην αποθήκη μας, η αποστολή θα γίνει εντός της ημέρας. Σε περίπτωση που η παραγγελία παραληφθεί μετά τις 13.00, η αποστολή θα γίνει την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Αν κάποιο από τα προϊόντα που ζητήσετε δεν υπάρχουν διαθέσιμα θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την ημερομηνία παραλαβής τους.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται πανελλαδικά μέσω του δικτύου της Courier Center και παραδίδονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα όπου αυτό είναι εφικτό.

Η οποιαδήποτε καθυστέρηση παράδοσης της αποστολής, από την στιγμή που η εταιρία ταχυμεταφορών έχει παραλάβει την παραγγελία σας από εμάς, είναι αποκλειστική ευθύνη 

του δικτύου της.

Για ογκώδης ή μεγάλες παραγγελίες η αποστολή ενδέχεται να γίνει με μεταφορική, κατόπιν συνεννοήσεως